Bruiloft vieren in Heemskerk

Op zoek naar een originele locatie om te trouwen? In overleg met de gemeente is dat mogelijk bij ons. Je kunt bij ons geheel in eigen stijl de plechtigheid laten verlopen. Je kunt bijvoorbeeld tot 23.00 ’s avonds trouwen. Een ambtenaar van de burgerlijke stand komt op het afgesproken tijdstip voor het officiële gedeelte. Alles wat daarop volgt, kun je samen met ons invullen.

Wij werken met plezier uw ideeën samen en persoonlijk uit en wij geven adviezen en delen graag onze ervaring om er een fantastische dag van te maken.

Content-bruiloft-groter-01

De bruidstaart

Willen jullie een eigen bruidstaart aansnijden? Dat is geen probleem. Jullie snijden de eerste punt taart samen aan, zodat wij het vervolgens van jullie over kunnen nemen en daarna de taart kunnen uitserveren aan alle gasten. Hiervoor wordt schotelgeld gerekend.

Willen jullie dat wij de bruidstaart verzorgen? Wij zullen de mogelijkheden persoonlijk met jullie bespreken.

Na de plechtigheid kun je kiezen voor een borrel/receptie, een diner of een feestavond. Combinaties hiervan zijn natuurlijk ook mogelijk. Geen interesse in een arrangement? De drankjes en hapjes kunnen ook worden geturfd en op nacalculatie worden berekend.