Halfweg Eten & Drinken

In een van de mooiste en rustigste buurten van het Noord-Hollandse Heemskerk vind je Halfweg Eten en Drinken.

Het restaurant is een gezellige ontspannen ontmoetingsplaats voor iedereen. De sfeer is met veel natuurtinten, hout en planten te omschrijven als warm en casual chic.

Halfweg beschikt over een prachtig terras dat de mogelijkheid biedt om op een mooie dag te genieten van een hele dag zon.

Naast het verwarmde terras hebben wij een riante serre gemaakt. Een heerlijke plek waar je de dag ontspannen kunt afsluiten met een hapje en een drankje. 

Daarnaast beschikt halfweg op de eerste etage over een zaal die we de Jachtkamer hebben genoemd. Deze Jachtkamer is uitermate geschikt voor feesten, borrels, recepties, vergaderingen, high tea en private dining. Via het contactformulier kun je een offerte aanvragen, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met je op nemen. 

Volg ons op social media

Eten & drinken bij Halfweg

Halfweg heeft een veelzijdige menukaart met de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Van eenvoudig eten aan de bar of op ons verwarmde terras, tot uitgebreid dineren met groepen tot 100 personen. En in het weekend kan er bij Halfweg heerlijk geluncht worden.

Menukaart-Halfweg-Content