Thema avonden

Ook in 2022 organiseren wij bij Halfweg weer met veel plezier een groot aantal culinaire thema avonden.

De avonden bestaan uit een vijfgangen diner met bijpassende wijnen of, in sommige gevallen, bieren. Daarnaast proberen wij iedere editie weer ludieke acties te verzinnen die bij het onderwerp passen en de avond extra bijzonder maken. Op die manier proberen wij onze gasten echt de beleving van het thema te laten ervaren. De kosten voor deze avonden zijn €69,50 per persoon. Voor het thema Kerst bij Halfweg rekenen wij €79,50 per persoon.

Wij vragen een aanbetaling van 25,-.
Annuleren of aantal personen wijzigen uiterlijk 48 uur van te voren.

Op de dag van de thema avond kan het aantal personen niet meer aangepast worden. Wij houden dan het opgegeven aantal personen aan. De specifieke dranken en gerechten zijn ingekocht en voorbereid. Onze thema avond is vrijwel altijd uitverkocht, voor de gereserveerde plaatsen hebben wij aan andere gasten nee moeten verkopen.

Thema Spanje

Door populariteit en beperkte plaatsen zijn de avonden snel vol gereserveerd. Wij raden daarom ook aan op tijd in te schrijven voor deze avonden. Blijf op de hoogte van onze gezellige avonden door onze agenda in de gaten te houden.

Heeft u dieetwensen? Meld het vooraf en wij houden er rekening mee. Op de avond zelf is het erg lastig om aanpassingen te doen op het menu.

Wij controleren (telefonisch) uw reservering voorafgaand aan de avond. Dit doen wij om problemen die wij in het verleden hebben gehad te voorkomen.

Halfweg Logo E-mail

Op deze pagina en op onze social media laten we onze nieuwe thema’s zien. Volg ons om als eerste op de hoogte te zijn!

Reserveren voor een thema

Wanneer u interesse heeft in één van onze thema’s dan kunt u een reservering plaatsen op de pagina reserveren. Wanneer u vragen heeft over de thema avonden dan kunt u op de pagina contact het formulier invullen.